Over Ons

Het alternatief voor de dealer…

kwaliteitsservice voor uw wagen

Qualitygarage staat synoniem voor een netwerk van universele garage bedrijven van top kwaliteit. Universeel wil zeggen dat u bij ons terecht kan met wagens van verschillende constructeurs, en dit voor verschillende werkzaamheden. Het is onze missie om uw wagen te onderhouden en te herstellen met de grootste zorg, nauwkeurigheid, en volgens de voorschriften van de constructeurs. Wij als Garage VDS staan garant voor een onberispelijke technische kennis, en we zorgen ervoor dat u als klant zich thuis voelt in ons familiebedrijf en centraal staat.

Qualitygarage is het alternatief voor de dealer. U kan bij ons met een gerust hart uw moderne wagen binnen brengen, en hoeft daarbij niet te vrezen voor verlies van garantie.

Qualitylabel:

Alle Qualitygarage bedrijven zijn in het bezit van 6 kwaliteitslabels. Om deze kwaliteitslabels te behalen hebben hun techniekers een doorgedreven opleidingstraject doorlopen, en zijn ze onderworpen aan de nodige examens. Enkel na het behalen van een gunstig resultaat mochten zij het bijhorende kwaliteitslabel in ontvangst nemen. Meer zelfs, op regelmatige basis dienen de techniekers vervolgtrainingen te volgen om hun kwaliteitslabel te behouden.
Quality Labels

 

Meer over ons
In onze garage afdeling

verkoop van nieuwe en tweedehandse wagens
gespecialiseerd in Opel , Bmw en alle Duitse merken.

onderhoud en herstelling van alle merken
airco-service
banden-service
uitlaat-service
uitlezen van motordiagnose en foutmeldingen boordcomputer ( voor bijna alle automerken)
In onze carrosserie afdeling

carrosseriewerken van alle merken
Eurogarant hersteller , snelle afhandeling met verzekering en expert
herstellen van kunstofbumpers
spot-repair herstellingen
vervangen van ruiten
behandeling van licht geoxideerde koplampen